Po šių vaizdų tikriausiai niekada nebenorėsi valgyti guminukų

Nekalti mažuliukai spalvoti guminukai - gervuogių, apelsinų, vyšnių skonio... Na, kaip galima jiems atsispirti? Bet pamačius trumpą belgų režisierės Alinos Kneepkens filmuką, noras įsidėti guminuką į burną kažkaip sumažėjo. Niekam ne paslaptis, kad guminukų gamybai naudojama želatina gaunama iš kiaulių, galvijų ir kitų naminių gyvūnų odų, kaulų. Bet kol pats nepamatai, kažkaip per daug sau galvos nesuki.

Video prasideda nuo pačios pabaigos - jau pagamintų skanutėlių guminukų. O tuomet atbuline tvarka keliaujame į pačią pradžią, nuo ko viskas prasidėjo. Žodžiu, skanaus žiūrėjimo.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis