Sotusis „tuno“ salotų sumuštinis

Šiam patiekalui naudojami virti avinžirniai, kurie suteikia puikų skonį. Svarbiausias dalykas, juos nepertrinti trinant. Labai sotus. Rekomenduojame skanauti iki pietų.

Reikės:

baltos bemielės duonos (mamuko keptos);
2,5 puod. avinžirnių (jau išvirtų);
saujelės svogūno laiškų;
0,5 puod. konservuotų kukurūzų;
3 v.š krapų (pjaustytų / šaldytų);
pipirų, druskos;
0,5 a.š dižino garstyčių (nebūtina);
3 v.š anakardžių "padažo" (anakardžiai išmirkyti ir suplakti su vandeniu iki vientisos masės / arba tinka saulėgrąžų grietinė).

Gaminame:

1. Avinžirnius sutrinkite šakute, paliekant gabalėlius.
2. Svogūno laiškus susmulkinkite.
3. Avinžirnius sumaišykite su svogūno laiškais, kukurūzais, krapais, pipirais, druska, garstyčiomis ir anakardžių "padažu".
4. Ant duonos tepkite "tuno" salotų.

P.S. Kas nemėgsta garstyčių, rekomenduojame dėti dar mažiau arba nedėti visai!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis