Avižų dribsnių pyragas vos iš 3 produktų

Avižų dribsniai ypač maistingas produktas, kurį gali vartoti ir gliuteno netoleruojantys ar vengiantys žmonės. Kelių produktų pyragas nustebins bet ką savo puiku skoniu.

Reikės:

- 10 obuolių;
- 100 g razinų arba 15 vnt. minkštų datulių;
- 200 g avižų dribsnių;
- cinamono.

Gaminame:

1. Įkaitinkite orkaitę!
2. Obuolius nulupkite ir supjaustykite kuo ploniau.
3. Į kepimo formą sluoksniuokite avižų dribsnius (100g), tuomet pjaustytus obuolius (pusę), razinas, vėl dribsnius (100g) ir likusius obuolius. Ant viršaus pabarstykite cinamono.
4. Dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 30-40 min. 180 laipsnių temperatūroje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis