Sudedamosios dalys
3 pakeliai sausainių „Gaidelis“
100 g sviesto
100 g juodojo šokolado
400 g Maskarponės sūrio
1 pakelis Philadelphia sūrio
150 ml riebios grietinėlės
7 valgomieji šaukštai cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus

Sausainius sutrinkite iki trupinių ir sumaišykite su ištirpintu sviestu ir šokoladu. Gauta mase išklokite pyrago formos dugną ir šonus. Šiam pyragui patartina naudoti formą su nuimamais šonais. Dėkite į šaldytuvą. Grietinėlę išplakite su cukrumi iki standžių putų. Maskarponę sumaišykite su Philadelphia sūriu, vaniliniu cukrumi ir cukrumi. Plakant sumaišykite išplaktą grietinėlę ir maskarponę. Įdarą sudėkite ant pagrindo ir išlyginkite. Dėkite į šaldytuvą ir palikite per naktį. Viršų papuoškite šokolado drožlėmis.