Keptas desertas su karšto šokolado įdaru

Nustebink savo mylimąjį artėjančios Valentino dienos proga! Norime pasiūlyti tau 14 gardžių idėjų, kad kiekviena diena iki meilės šventės būtų šiek tiek saldesnė ir kupina netikėtų malonių siurprizų.

Sudedamosios dalys

100 g sviesto
150 g juodojo šokolado
2 kiaušiniai
2 kiaušinių tryniai
40 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 valgomasis šaukštas „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
0,5 arbatinio šaukštelio maltų imbierų

Papuošimui
„Dansukker“ cukraus miltelių
Pasirinktų uogų

Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą ir nuimkite nuo ugnies. Susmulkinkite šokoladą ir leiskite ištirpti svieste. Dubenyje iki purumo išplakite kiaušinius, trynius ir cukrų. Įmaišykite sausus produktus ir supilkite šokolado ir sviesto mišinį. Maišykite, kol mišinys taps vienalytis ir blizgus. Ištepkite riebalais ir supilkite mišinį į indelius. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C ir sudėkite indelius ant vidurinės lentynėlės. Kepkite 6–8 minutes, tik neperkepkite. Papuoškite pasirinktomis uogomis bei cukraus milteliais. Patiekite karštą su ledais ar grietinėle.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis