Vaišink svečius: įdaryti vegetariški suktinukai

Reikės: 2 baklažanų, 100 gramų sūrio, 3 šaukštelių majonezo, 1-2 skiltelių česnako, druskos ir aliejaus kepimui.

Baklažanų galus nupjauk, o patį baklažaną supjaustyk išilgai, kad gautųsi kuo plonesnės juostelės. Sudėk jas į vieną indą, apibarstyk druska (ji ištrauks kartumą) ir palik pastovėti maždaug 30 minučių. Susmulkink česnaką ir sumaišyk jį su majonezu. Smulkiai sutarkuok fermentinį sūrį.

Įkaitink keptuvėje aliejų, sudėk paruoštas baklažanų juosteles ir pakepk maždaug 5 minutes, kol jos švelniai paruduos. Apkepk iš abiejų pusių. Baklažanus ištrauk iš keptuvės ir sudėk ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalų perteklius.

Kiekvieną juostelę patepk česnakiniu majonezu, ant juostelės galo uždėk šiek tiek tarkuoto sūrio ir susuk ritinėlį. Užkandį gali patiekti ir šiltą, ir šaltą!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis