Gruzdinti Mozarella sūrio rutuliukai

Nori pasigaminti lengvus pietus arba pavaišinti svečius? Rekomenduojame tau išbandyti Mozarella sūrio rutuliukus su salotomis!

3-4 porcijoms reikės: 250 gramų Mozarella sūrio, 100 gramų bet kokių salotų, 6-7 šaukštų džiūvėsėlių, 1 kiaušinio, 50 ml pieno, miltų, aliejaus, druskos bei pipirų ir pesto padažo.

Kiaušinį išplak su pienu, pagardink druska bei pipirais ir nuolatos maišydama berk miltus, kad gautųsi grietinės konsistencijos tešla. Mozarella sūrio rutuliukus pamirkyk šiame mišinyje ir apvoliok džiūvėsėliais.

Puode arba gruzdintuvėje gerai įkaitink aliejų (apie 180 laipsnių). Atsargiai sudėk į aliejų sūrio rutuliukus ir paskrudink maždaug 5 minutes, kol jie įgaus auksinį atspalvį. Ištrauk rutuliukus su kiaurasamčiu ir sudėk ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius. Sūrio rutuliukus patiek su salotomis ir pesto padažu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis