Kiaušinių trynius išmaišyk su cukrumi. Baltymus atskirai išplak, kad gautųsi standžios putos. Lėtai maišydama į trynius įmaišyk išplaktus baltymus. Nesustodama maišyti, po truputėlį suberk miltus ir kepimo miltelius. Paruoštą tešlą supilk į kepimo formeles, o jei neturi formelių, tuomet į pyragams skirtą nedidelę kepimo formą, pateptą riebalais ir apibarstytą miltais. Kepk orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių, maždaug 40 minučių.
Želatiną užpilk ½ stiklinės šalto vandens. Cukrų užpilk ½ stiklinės vandens ir maišydama užvirink. Šiek tiek atvėsink ir supilk į želatinos mišinį. Vaisius supjaustyk norimo dydžio gabaliukais.
Kuomet tavo paruoštas biskvitas iškeps ir šiek tiek atvės, atsargiai jį išimk iš formos, išpjauk viduriuką, suberk į jį vaisius, užpilk želatina ir palik sustingti šaldytuve maždaug 2 valandas. Skanaus!