Jei reikia greito ir gardaus užkandžio - sluoksniuotos tešlos lazdelės su vytinta mėsa bus tiesiog tobulas variantas. Tau reikės: 250 gramų sluoksniuotos mielinės tešlos, 50 gramų vytinto kumpio (galima rinktis paprastą kumpį ar net juostelėmis pjaustytas dešreles) ir vieno kiaušinio.

1) Sluoksniuotą tešlą iškočiok, kad jos plotis būtų tolygus vytinto kumpio juostelių ilgiui, o pačias juosteles sudėk ant tešlos.
2) Tešlą kartu su kumpiu suraižyk tolygiomis, maždaug 2 cm pločio juostelėmis.
3) Kiekvieną juostelę susuk į spiralę ir viską sudėk ant kepimo popieriaus. Paruoštas lazdeles patepk išplaktu kiaušiniu, pašauk į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių ir kepk, kol lazdelės švelniai paruduos.