Keptas desertas su karšto šokolado įdaru

Nustebink savo mylimąjį artėjančios Valentino dienos proga! Norime pasiūlyti tau 14 gardžių idėjų, kad kiekviena diena iki meilės šventės būtų šiek tiek saldesnė ir kupina netikėtų malonių siurprizų.
© Fotolia

Atsisiųskite mobiliąją programėlę

Sudedamosios dalys

100 g sviesto
150 g juodojo šokolado
2 kiaušiniai
2 kiaušinių tryniai
40 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 valgomasis šaukštas „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
0,5 arbatinio šaukštelio maltų imbierų

Papuošimui
„Dansukker“ cukraus miltelių
Pasirinktų uogų

Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą ir nuimkite nuo ugnies. Susmulkinkite šokoladą ir leiskite ištirpti svieste. Dubenyje iki purumo išplakite kiaušinius, trynius ir cukrų. Įmaišykite sausus produktus ir supilkite šokolado ir sviesto mišinį. Maišykite, kol mišinys taps vienalytis ir blizgus. Ištepkite riebalais ir supilkite mišinį į indelius. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C ir sudėkite indelius ant vidurinės lentynėlės. Kepkite 6–8 minutes, tik neperkepkite. Papuoškite pasirinktomis uogomis bei cukraus milteliais. Patiekite karštą su ledais ar grietinėle.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Meilė

Psichologas apie amžiaus skirtumą poroje: yra užslėptų psichologinių motyvų (17)

Dar prieš kelis amžius visuomenės požiūris į amžiaus skirtumą porose skyrėsi, tačiau šiandien jis tampa vis liberalesnis. Dažnai su kolegomis tenka diskutuoti, ar amžiaus skirtumas poroje yra normalus reiškinys? Šioje publikacijoje išreikšiu savo nuomonę bei patirtį, sako psichologas Erikas Siudikas.

Psichologas: kas laiko "negyvuose" santykiuose ir kodėl sunku išsiskirti

Prisimenu priešais save sėdinčią klientę. Ji vardu Eglė (vardas pakeistas, gautas klientės leidimas). Ne tik jos širdis, tačiau ir akys yra kupinos skausmo. Ji dalinasi savo išgyvenimais pasakodama gyvenimo istoriją, kuri jai pačiai yra unikali ir išskirtinė.